WEBSITE IN WORDPRESS

WordPress

VANIMEDIA is breed georiënteerd, maar toch volledig gespecialiseerd. Wij richten ons op het verwezenlijken van WordPress-websites en bieden alle diensten die hierbij komen kijken. ‘Ontzorgen’ is een van onze motto’s.

Onze diensten zijn toegespitst op het praktische doel van uw internetproject. VANIMEDIA kan uw websiteproject volledig begeleiden, realiseren en onderhouden.

Uiteraard is het altijd mogelijk om zelf ook gedeeltes van het project te regelen, we werken graag samen! Wij bouwen (of verbouwen) uw website zodat deze precies doet wat u ervan verwacht.

Website in WordPress

WordPress is wereldwijd de populairste ‘motor’ om een goede website te bouwen en onderhouden. Het onderhoud van uw website (teksten, foto’s, etc) kunt u zelf doen, maar kunnen wij ook voor u regelen. Onze WordPress-websites worden uitstekend getoond op elk type apparaat en zijn in de toekomst eenvoudig uit te breiden. Vormgeving? Wij kunnen werken met een aangeleverd design, maatwerk voor u ontwikkelen of een goed functioneel template gebruiken: alles is mogelijk.

SEO-optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO genoemd) is een natuurlijke en één van de duurzaamste manieren om meer bezoekers naar uw website te krijgen. Uw website wordt geleverd met het juiste SEO-gereedschap zodat de site optimaal wordt opgepakt door Google en andere zoekmachines. Uiteraard controleren wij bij realisatie en oplevering de SEO-instellingen voor u. Ook kunt u bij ons terecht voor algemene SEO-optimalisatie van uw (bestaande) website.

WordPress-onderhoud

Het WordPress-cms is ‘de motor’ achter uw website. WordPress heeft periodiek onderhoud nodig. Techniek verandert snel en er verschijnen regelmatig updates voor websiteonderdelen. Dit nemen wij voor u uit handen zodat de website optimaal blijft functioneren. Ook maken we regelmatig back-ups van uw website. Meer over het technisch onderhoud WordPress-website »

Advies

VANIMEDIA kent de valkuilen en slimme ‘afkortingen’ voor een goede website of webwinkel. Wij delen deze informatie graag met u.

Realisatie

Websiteprojecten kunnen meestal geheel in eigen huis worden uitgevoerd. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten: besparing inkoop externe ‘kennis’.

Meten is weten

Hoe komen uw bezoekers op uw website en waar wordt het meeste op geklikt? dankzij Google Analytics weet u alles!

Begeleiding

VANIMEDIA kan uw websiteproject van A tot Z begeleiden. Uiteraard behoort goede communicatie- en samenwerking met derde partijen tot de mogelijkheden.

SEO-optimalisatie

Alle websites worden geleverd met de meest recente zoekmachine optimalisatie om snel opgepakt te worden door ‘Google & Co’.

Technisch onderhoud

Wij zorgen ervoor dat de techniek doet wat het moet doen, patchen, zorgen voor beveiliging en maken regelmatig back-ups van uw website.

Vertel ons uw plannen en wensen, wij denken graag met u mee! De beste oplossing voor uw website of webshop gaat nooit over één nacht ijs, maar vraagt een doordachte aanpak om samen tot het beste eindresultaat te komen.