ALLES OVER UW REKENING

Wat staat er op mijn factuur?

Wij houden van duidelijkheid. Hieronder vindt u een overzicht van kosten die u op uw factuur kunt tegenkomen. Facturen worden een maand voor het aflopen van een periode verstuurd via mail.

Betaling

De betaling wordt geregeld via automatische incasso. De overeenkomst kunt u hier downloaden. Vul de overeenkomst in en stuur deze aan ons retour. Dit mag via de klassieke post, maar u kun er ook een foto van maken deze mailen naar administratie@vanimedia.nl.

Websiteproject

Websiteprojecten, bijvoorbeeld voor een nieuwe Magento-webshop of WordPress-website, worden van tevoren begroot. Als u akkoord gaat met de offerte, ontvangt u een factuur ter aanbetaling: 50% vooraf, 50% bij oplevering of binnen een termijn van zes maanden.

Webhosting

Onder hosting valt de serverruimte waarop uw website draait. Om uw website en mail werkend te houden wordt het hostingpakket na afloop van de periode automatisch met een jaar verlengd. VANIMEDIA is gespecialiseerd in snelle & betaalbare hostingoplossingen voor zowel WordPress als Magento.

Facturatie periode: jaarlijks vooraf, automatische verlenging
Opzegtermijn: minimaal één maand voor afloop periode via administratie@vanimedia.nl

Domeinnaam

Een domeinnaam wordt gekoppeld aan uw hostingpakket. Hierdoor is uw website (bijvoorbeeld www.UwDomeinnaam.nl) bereikbaar en werkt uw mail (bijvoorbeeld info@UwDomeinnaam.nl). Het is mogelijk om meerdere domeinnamen te koppelen aan uw website of webshop.

Facturatie periode: jaarlijks vooraf, automatische verlenging
Opzegtermijn: minimaal één maand voor afloop periode via administratie@vanimedia.nl

Technisch onderhoud cms

Uw website wordt geleverd met een beheersysteem, ook wel cms genoemd (content managementsysteem). Voorbeelden van deze systemen zijn WordPress, Drupal, Joomla, OpenCart en Magento. Een cms heeft regelmatig updates en onderhoud nodig m.b.t. beveiliging (hacker beveiliging & controle, back-ups, etc). Dit geldt ook voor uitbreidingen (plugins) die geïnstalleerd zijn in uw cms, zoals een fotoalbum, statistieken, formulieren, et cetera. Dit alles valt onder de maandelijkse kosten voor technisch cms-onderhoud.

Facturatie periode: vooraf per kwartaal, automatische verlenging
Opzegtermijn: minimaal één maand voor afloop periode via administratie@vanimedia.nl

Aanpassingen aan website, onderzoek en andere werkzaamheden

Dankzij het cms kunt u de inhoud van uw website bewerken en bijvoorbeeld teksten en foto’s wijzigen. Indien gewenst kunnen wij dit voor u uit handen nemen. Vooraf maken we afspraken over het aanleveren van teksten, foto’s en andere inhoud. Ook aanpassingen aan uw website, visueel of technisch, voeren we graag voor u uit. Grote werkzaamheden kunnen van tevoren worden begroot. Kleine werkzaamheden lossen we voor u op tegen ons standaard uurtarief. De kosten hiervan zijn € 62,40 per uur.

Kleine letters?

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw. Facturen worden verstuurd met MoneyBird. In sommige gevallen is het mogelijk om facturen handmatig te betalen via een overschrijving of iDeal-betaling. Neem contact met ons op als dat wenselijk is. Op al onze diensten zijn algemene voorwaarden van toepassing. Onze algemene voorwaarden kunt u hier downloaden als pdf-bestand.