ALLES OVER UW REKENING

Wat staat er op mijn factuur?

Wij houden van duidelijkheid. Op deze pagina vindt u een overzicht van kosten die u op uw factuur kunt tegenkomen, informatie over automatische incasso en andere relevante informatie.

Automatische incasso

Alle periodieke facturen worden, mits anders overeengekomen, geïncasseerd via automatische incasso. De benodigde SEPA-overeenkomst kunt u hier downloaden (pdf), invullen en terugsturen. Uitprinten, tekenen en een foto opsturen naar [email protected] is voldoende. U ontvangt altijd een bevestiging zodra de automatische incasso verwerkt is. U hebt als debiteur de mogelijkheid om binnen 30 kalenderdagen zonder opgaaf van reden het ingehouden bedrag terug te laten boeken via uw bank. Tevens kunt u de automatische incasso altijd beëindigen.

Facturatie via e-mail

Wij versturen facturen via e-mail. Het gewenste mailadres kunt u aan ons doorgeven via onderstaande knop.

Afzender facturen

Facturen worden verstuurd vanaf [email protected]. Gelieve dit adres op te nemen in uw adresboek om te voorkomen dat onze facturen mogelijk in uw spam-map belanden. Krijgt u berichten toch in uw spammap binnen? Dan vindt u hier een stappenplan om dit aan te passen in Gmail »

Factuur met ‘UBL bijlage’ voor boekhoudsoftware

Wij kunnen een speciale ‘UBL bijlage’ meesturen met uw factuur. Hiermee kunt u de factuur eenvoudig direct verwerken in de meeste administratie/boekhoudprogramma’s. De ‘UBL bijlage’ wordt standaard niet meegestuurd omdat sommige mailprogramma’s/diensten onze facturen hierdoor markeren als ‘spam’. Als u een ‘UBL bijlage’ wilt ontvangen kunt u dit hier aanvragen.

Facturatie websiteproject

Websiteprojecten, bijvoorbeeld voor een nieuwe Magento-webshop of WordPress-website, worden van tevoren begroot. Als u akkoord gaat met de offerte, ontvangt u een factuur ter aanbetaling: 50% vooraf, 50% bij oplevering of binnen een termijn van zes maanden.

Hostingkosten

Onder hosting valt de serverruimte waarop uw website draait. Om uw website en mail werkend te houden wordt het hostingpakket na afloop van de periode automatisch met een jaar verlengd. VANIMEDIA is gespecialiseerd in snelle & betaalbare hostingoplossingen voor zowel WordPress als Magento.

Facturatie periode: jaarlijks vooraf, automatische verlenging
Opzegtermijn: minimaal één maand voor afloop periode via [email protected]

Domeinnaamregistraties

Een domeinnaam wordt gekoppeld aan uw hostingpakket. Hierdoor is uw website (bijvoorbeeld www.UwDomeinnaam.nl) bereikbaar en werkt uw mail (bijvoorbeeld [email protected]). Het is mogelijk om meerdere domeinnamen te koppelen aan uw website of webshop.

Facturatie periode: jaarlijks vooraf, automatische verlenging
Opzegtermijn: minimaal één maand voor afloop periode via [email protected]

Technisch onderhoud cms

Uw website wordt geleverd met een beheersysteem, ook wel cms genoemd (content managementsysteem). Voorbeelden van deze systemen zijn WordPress, Drupal, Joomla, OpenCart en Magento. Een cms heeft regelmatig updates en onderhoud nodig m.b.t. beveiliging (hacker beveiliging & controle, back-ups, etc). Dit geldt ook voor uitbreidingen (plugins) die geïnstalleerd zijn in uw cms, zoals een fotoalbum, statistieken, formulieren, et cetera. Dit alles valt onder de maandelijkse kosten voor technisch cms-onderhoud. Meer informatie over ‘technisch onderhoud’ »

Facturatie periode: vooraf per kwartaal, automatische verlenging
Opzegtermijn: minimaal één maand voor afloop periode via [email protected]

Aanpassingen aan website, onderzoek en andere werkzaamheden

Dankzij het cms kunt u de inhoud van uw website bewerken en bijvoorbeeld teksten en foto’s wijzigen. Indien gewenst kunnen wij dit voor u uit handen nemen. Vooraf maken we afspraken over het aanleveren van teksten, foto’s en andere inhoud. Ook aanpassingen aan uw website, visueel of technisch, voeren we graag voor u uit. Grote werkzaamheden kunnen van tevoren worden begroot. Kleine werkzaamheden lossen we voor u op tegen ons standaard uurtarief. De kosten hiervan zijn € 74,40 per uur.

Kleine letters?

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw. Facturen worden verstuurd met MoneyBird. In sommige gevallen is het mogelijk om facturen handmatig te betalen via een overschrijving of iDeal-betaling. Neem contact met ons op als dat wenselijk is. Op al onze diensten zijn algemene voorwaarden van toepassing en die vindt u hier »