EVEN VOORSTELLEN…

Team

VANIMEDIA bestaat uit een klein team van betrokken medewerkers. Hierdoor hebt u bij ons geen lange wachttijden, ingewikkelde procedures, afzonderlijke afdeling voor sales & techniek… het team staat voor u klaar om van uw website of webwinkel een succes te maken!

134151

Marcel

Oprichter VANIMEDIA en mede-eigenaar

Magento- en Google AdWords-specialist. “Uw succes is ons succes” (dat soort dingen roept Marcel echt en hij meent het ook nog)

734988_535006466532972_1992493837_n[1]

Robbin

Oprichter VANIMEDIA en mede-eigenaar

‘Techniek junkie’ en WordPress-expert, gek op nieuwe toepassingen en toepassingen aan elkaar koppelen.

133939

Nick

Ontwikkelaar

Nick werkt sinds 2013 bij VANIMEDIA en weet alles van code & techniek. Als Nick het niet voor elkaar krijgt, kan niemand het! Magento- en WordPress-expert.

164910

Lydia

Ex Trainee bij VANIMEDIA

We noemden Noem haar een trainee, stagiaire of stagiair: Lydia was onze is een duizendpoot, kan coderen (onder het strenge regiem van Nick ;-), leert WordPress steeds beter kennen en werkte in de achtergrond al mee aan nieuwe projecten. Lydia, we missen je en wensen je veel succes met je opleiding(en) en verdere leven.

170740

Els

Medewerker

Els is de steun en toeverlaat van VANIMEDIA en assisteert met administratieve taken.

Vertel ons uw plannen en wensen, wij denken graag met u mee! De beste oplossing voor uw website of webshop gaat nooit over één nacht ijs, maar vraagt een doordachte aanpak om samen tot het beste eindresultaat te komen.