Uurtarief VANIMEDIA 2021
Ons 2021-uurtarief bedraagt € 76,80.

Uurtarief VANIMEDIA 2018 – 2019
Sinds de oprichting van VANIMEDIA in februari 2008 tot 31-12-2018 bedroeg ons standaard uurtarief € 62,40. Vanaf € 01-01-2019 tot 31-12-2020 geldt ons nieuwe uurtarief € 72,40. Hebt u in 2019 per ongeluk nog facturen ontvangen met ons oude uurtarief? Dan hebt u gelukt gehad ;-) Hierop wordt geen correctie doorgevoerd.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw. Op onze diensten zijn algemene voorwaarden van toepassing en een verwerkersovereenkomst. Deze vindt u hier: vanimedia.nl/avg.

Veelgestelde vragen

Wanneer ontvang ik mijn factuur?
Wij proberen facturen rond de eerste van de maand te versturen, maar soms is dit later. U ontvangt de facturen voor werkzaamheden getotaliseerd met een urenspecificatie als bijlage.

Urenregistratie
Uren worden bijgehouden per 10 minuten. Het kan voorkomen dat sommige uren niet worden doorberekend, bijvoorbeeld als hier overleg over is geweest, voor sommige aangenomen projecten, uit coulance of als wij de werkzaamheden als service beschouwen.

Meerwerk projecten en werkzaamheden
Wij doen er alles aan om een project of werkzaamheden vooraf goed in te schatten en begroten dit in een kostenindicatie. Zoals het woord als zegt is dit een ‘indicatie’. Meerwerk facturen komen voort uit onvoorziene extra werkzaamheden tijdens het project, bijvoorbeeld communicatie met derde partijen, extra maatwerk aanpassingen, plug-in wensen/aanpassingen et cetera. Houd daarom altijd rekening met een stelpost van 10% a 15% ‘onvoorzien’ bovenop elke kostenindicatie.

Ik ontvang een factuur van ‘oude werkzaamheden’, klopt dat?
Als wij tien minuten of een kwartier voor u werken, krijgt u hier niet meteen een factuur van. Wel zullen wij periodiek de uren totaliseren. Hierdoor kan het voorkomen dat u in september een factuur ontvangt van februari (bijvoorbeeld 20 minuten) en september (bijvoorbeeld 50 minuten).

Mijn factuur valt lager uit, klopt dat?
Wij doen er alles aan om een project of werkzaamheden vooraf goed in te schatten en begroten dit in een kostenindicatie. Tijdens het project houden wij de gemaakte uren bij. Als de werkzaamheden minder tijd in beslag nemen dan in de indicatie begroot, worden alleen de gewerkte uren gefactureerd.

Vragen?
Als u vragen hebt over uw factuur kunt u een e-mail sturen naar administratie@vanimedia.nl of telefonisch contact opnemen via 072-5817258.