algemene- en technische ondersteuning

Bereikbaarheid

VANIMEDIA is op werkdagen geopend tussen 9:00 uur en 17:00 uur. Uiteraard kunt u ons in het weekend ook bereiken bij storingen of dringende vragen. Mail ons via [email protected] of bel met 072 58 172 58.

Probleem melden

Hebt u een vraag of probleem? Wij stellen het op prijs als u het formulier gebruikt op deze pagina of uw vraag stuurt naar [email protected]. Zo kunnen wij uw vraag sneller afwikkelen. Bellen mag uiteraard ook! Wij zijn bereikbaar op 072 58 172 58.

Buiten kantoortijden

Voor dringende vragen en storingen kunt u ons ook buiten kantoortijden bereiken. Bel met 072 58 172 58 en wacht op de doorschakeling.

Geen idee, dan moet u misschien even bellen met…

Eén aanspreekpunt, wel zo makkelijk!

VANIMEDIA is een full-service internetbureau in Bergen NH. Wij ondersteunen uw websiteprojecten van idee tot realisatie. Ook na de oplevering kunt u op ons rekenen voor betere vindbaarheid, Google AdWords-campagnes, advies en begeleiding bij het wijzigen van uw website. Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw website technisch goed bereikbaar is en snel werkt op alle apparaten: computer, smartphone en tablet.

technisch vraag, storing, …

Support formulier

    Dit doen wij met de gegevens die u invult en verstuurt: Uw gegevens komen in ons algemene e-mailadres terecht en worden daar opgeslagen contact met u op te kunnen nemen (bijvoorbeeld als u een vraag stelt via het formulier). De gegevens worden maximaal een half jaar bewaard als u geen klant van ons bent. U wordt niet aan een mailinglist toegevoegd en wij verkopen uw gegevens uiteraard niet door aan derden.