ULTIEME WEBWINKEL MET ALLE MOGELIJKHEDEN

Magento en Magento 2

VANIMEDIA is breed georiënteerd, maar toch volledig gespecialiseerd. Wij richten ons op het verwezenlijken van webshops en bieden alle diensten die hierbij komen kijken. ‘Ontzorgen’ is een van onze motto’s.

VANIMEDIA kan uw websiteproject volledig begeleiden, realiseren en onderhouden. Uiteraard is het altijd mogelijk om zelf ook gedeeltes van het project te regelen, we werken graag samen!

Wij bouwen (of verbouwen) uw Magento- of Magento 2-webshop zodat deze precies doet wat u ervan verwacht. Ook realiseren we de import van grote artikelbestanden van externe partijen/groothandels zodat uw artikelassortiment volledig up-to-date is.

Webshop in Magento

Magento en Magento 2 zijn zeer populaire systemen om een goede webshop mee te starten. Hoewel Magento hogere eisen stelt aan de hosting (ook dit regelen wij voor u!), bent u met Magento zeer flexibel en dat is altijd fijn in de toekomst. De ervaring leert dat een webshop naarmate de tijd aanpassingen vereist omdat u bijvoorbeeld artikelbestanden wilt koppelen van een groothandel, uw levergebied uitbreidt (en dus betaalmethodes) en/of geautomatiseerd wilt versturen via een tussenpartij. Dit is met Magento uitstekend te realiseren nu en in de toekomst.  Vormgeving? Wij kunnen werken met een aangeleverd design, maatwerk voor u ontwikkelen of een goed functioneel template gebruiken: alles is aanpasbaar.

iDeal en andere betaalpartners

VANIMEDIA heeft ruime ervaring met het koppelen van betaalmethodes aan uw webshop, bijvoorbeeld via iDeal, PayPal, creditcards en achteraf betalen met AfterPay. Gaat u de grens over met uw webshop? Ook hier kennen wij de weg voor de beste ‘betaalpartners’ voor de buitenlandse markt. Wij werken met verschillende payment providers waaronder Sisow en Mollie.

SEO-optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO genoemd) is een natuurlijke en één van de duurzaamste manieren om meer bezoekers naar uw website te krijgen. Uw Magento-webshop wordt geleverd met het juiste SEO-gereedschap zodat de site optimaal wordt opgepakt door Google en andere zoekmachines. Uiteraard controleren wij bij realisatie en oplevering de SEO-instellingen voor u. Ook kunt u bij ons terecht voor algemene SEO-optimalisatie van uw (bestaande) website.

Adverteren Google AdWords, Marktplaats.nl en andere kanalen

Adverteren met Google AdWords, Facebook marketing, of via andere kanalen zoals Marktplaats kan uw webshop ‘de boost’ geven die nodig is om uw doel te bereiken. Specifieke doelgroepen kunnen door het bepalen van demografische gegevens en interessegebieden worden benaderd, lokaal, nationaal en wereldwijd. Wij kunnen uw campagne inrichten, monitoren en/of bijsturen. Alles wat wij voor u doen is volledig transparant en u zit nooit aan langlopende contracten vast.

Magento-onderhoud

Het Magento-cms is ‘de motor’ achter uw webshop. Magento heeft periodiek onderhoud nodig. Techniek verandert snel en er verschijnen regelmatig updates voor websiteonderdelen. Dit nemen wij voor u uit handen zodat de webshop optimaal blijft functioneren. Ook maken we regelmatig back-ups van uw webshop.

Vertel ons uw plannen en wensen, wij denken graag met u mee! De beste oplossing voor uw website of webshop gaat nooit over één nacht ijs, maar vraagt een doordachte aanpak om samen tot het beste eindresultaat te komen.