FOTO’S, FILMPJES EN ANDERE GROTE BESTANDEN

Foto’s en filmpjes aanleveren bij VANIMEDIA

Om grote bestanden aan te leveren is e-mail ongeschikt. U kunt hiervoor gebruik maken van een online bestandskoerier als WeTransfer (maximaal 2 GB). Onze voorkeur: lever uw bestanden aan in onze Dropbox. De benodigde link hiervoor kunt u aanvragen via info@vanimedia.nl. U hebt zelf geen Dropbox nodig om hiervan gebruik te maken en hoeft ook niets te installeren. Zo werkt het:

Tips: foto’s voor website en webshop

  1. Maak een selectie van uw foto’s voordat u ze aanlevert.
  2. Gebruik een mapstructuur zodat wij kunnen herleiden waar u de foto’s wilt terugzien.
  3. Verklein de foto’s niet, maar lever de originele bestanden aan.
  4. Verstuur uw foto’s (waar mogelijk) in één keer, dus niet in losse e-mails of ‘WeTransfer-pakketjes’.

Logo aanleveren

Hebt u een logo of huisstijl maar niet de originele bestanden? Breng ons in contact met uw vormgever of drukkerij van reclamefolders en wij vragen de originele bestanden zelf op.

Variatie

AFWISSELING – Sfeerbeelden voor pagina’s (als Home, Contact, Over ons, et cetera) zijn zeer bepalend. Indien mogelijk verschillende variaties aanleveren, bijvoorbeeld een close-up, staande- en liggende afbeeldingen.

IK HEB GEEN FOTO’S, EN NU? Fotograaf nodig? Meestal is alles binnen een dagdeel geregeld bij u op locatie. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden »

GRATIS FOTO’S OP INTERNET – Diverse klanten hebben vervelende ervaringen hiermee. Lees meer » Gratis foto’s voor uw website? Ze bestaan! Bekijk hier waar u ze vindt, geheel rechtenvrij »