VAN IDEE TOT WEBSITE OF WEBSHOP

DIENSTEN

VANIMEDIA is breed georiënteerd, maar toch volledig gespecialiseerd. Wij richten ons op het verwezenlijken van websites en webshops en bieden alle diensten die hierbij komen kijken. ‘Ontzorgen’ is een van onze moto’s.

Onze diensten zijn toegespitst op het praktische doel van uw internetproject. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een eenvoudige website die goed vindbaar is of een geavanceerde webshop wilt inclusief techniek en marketing ondersteuning.

Volledige begeleiding van idee tot realisatie & onderhoud

VANIMEDIA kan uw websiteproject volledig begeleiden, realiseren en onderhouden. Uiteraard is het altijd mogelijk om zelf ook gedeeltes van het project te regelen, we werken graag samen! Wij bouwen (of verbouwen) uw website, webshop of app zodat deze precies doet wat u ervan verwacht.

Website in WordPress

WordPress is wereldwijd de populairste ‘motor’ om een goede website te bouwen en onderhouden. Het onderhoud van uw website (teksten, foto’s, etc) kunt u zelf doen, maar kunnen wij ook voor u regelen. De meeste websites die wij opleveren worden gebouwd in WordPress, worden uitstekend getoond op elk type apparaat en zijn in de toekomst eenvoudig uit te breiden. Vormgeving? Wij kunnen werken met een aangeleverd design, maatwerk voor u ontwikkelen of een goed functioneel template gebruiken: alles is mogelijk.

Webshop in Magento

Magento en Magento 2 zijn zeer populaire systemen om een goede webshop mee te starten. Hoewel Magento hogere eisen stelt aan de hosting (ook dit regelen wij voor u!), bent u met Magento zeer flexibel en dat is altijd fijn in de toekomst. De ervaring leert dat een webshop naarmate de tijd aanpassingen vereist omdat u bijvoorbeeld artikelbestanden wilt koppelen van een groothandel, uw levergebied uitbreidt (en dus betaalmethodes) en/of geautomatiseerd wilt versturen via een tussenpartij. Dit is met Magento uitstekend te realiseren nu en in de toekomst.  Vormgeving? Wij kunnen werken met een aangeleverd design, maatwerk voor u ontwikkelen of een goed functioneel template gebruiken: alles is aanpasbaar.

iDeal en andere betaalpartners

VANIMEDIA heeft ruime ervaring met het koppelen van betaalmethodes aan uw webshop, bijvoorbeeld via iDeal, PayPal, creditcards en achteraf betalen met AfterPay. Gaat u de grens over met uw webshop? Ook hier kennen wij de weg voor de beste ‘betaalpartners’ voor de buitenlandse markt. Wij werken met verschillende payment providers waaronder Sisow en Mollie.

Domeinregistratie

Wij registeren uw domeinnamen snel en zonder overbodig gedoe met ingewikkelde registraties. Bent u al klant? Stuur een mailtje of bel ons. De domeinnaam wordt snel voor u vastgelegd. We kunnen domeinen koppelen aan een hostingpakket, los registreren en/of alleen voor mail beschikbaar maken. Uiteraard is het mogelijk om een eenvoudig online ‘visitekaartje’ te krijgen voor een of meerdere domeinregistraties.

SEO-optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO genoemd) is een natuurlijke en één van de duurzaamste manieren om meer bezoekers naar uw website te krijgen. Uw website of webshop wordt geleverd met het juiste SEO-gereedschap zodat de site optimaal wordt opgepakt door Google en andere zoekmachines. Uiteraard controleren wij bij realisatie en oplevering de SEO-instellingen voor u. Ook kunt u bij ons terecht voor algemene SEO-optimalisatie van uw (bestaande) website.

Adverteren Google AdWords, Marktplaats.nl en andere kanalen

Adverteren met Google AdWords, Facebook adverteren, of via andere kanalen zoals Marktplaats kan uw site of webshop ‘de boost’ geven die nodig is om uw doel te bereiken. Specifieke doelgroepen kunnen door het bepalen van demografische gegevens en interessegebieden worden benaderd, lokaal, nationaal of wereldwijd. Wij kunnen uw campagne inrichten, monitoren en/of bijsturen. Alles wat wij voor u doen is volledig transparant en u zit nooit aan langlopende contracten vast.

WordPress- en Magento-onderhoud

Het cms is ‘de motor’ achter een website of webshop. Bekende voorbeelden van een cms zijn WordPress en Magento. Deze systemen hebben periodiek onderhoud nodig. Techniek verandert snel en er verschijnen regelmatig updates voor websiteonderdelen. Dit nemen wij voor u uit handen zodat de website optimaal blijft functioneren. Ook maken we regelmatig back-ups van uw website of webshop.

SSL? SSL!

SSL was tot voorkort een leuk extraatje, maar steeds vaker waarschuwen browsers dat een verbinding niet veilig is. Wist u dat SSL verplicht is voor een webwinkel en iedere website met een formulier? We praten u hier graag even bij »

Advies en ‘second opinion’

Hebt u ideeën om een website te beginnen of loopt u elders tegen ‘muren’ aan? Maak een afspraak met ons, we denken graag met u mee! Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek nemen we uw ideeën samen door en zoeken naar (technische) mogelijkheden. Ook als wij niet uw partij zijn, krijgt u dat van ons te horen en verwijzen we u graag door.

Vertel ons uw plannen en wensen, wij denken graag met u mee! De beste oplossing voor uw website of webshop gaat nooit over één nacht ijs, maar vraagt een doordachte aanpak om samen tot het beste eindresultaat te komen.