Waarschuwing!
Er zijn momenteel valse betaal e-mails in omloop welke niet afkomstig zijn van Vimexx. Klik niet op links en download geen bijlages uit deze mails!
Check voor meer informatie dit nieuwsartikel.

Bellen, mailen of even langskomen?

Contact

VANIMEDIA is gevestigd in het centrum van Bergen NH, vlakbij de Ruïnekerk. We stellen het op prijs als u een afspraak met ons maakt, dan hebben we alle aandacht voor u en nemen we ruim de tijd. Het is uiteraard ook mogelijk om ‘even binnen te wippen’ in ons kantoor in Bergen.

VANIMEDIA
Ruïnelaan 12
1861 LL BERGEN NH
Telefoon: 072 5817258
Mail: [email protected]
KvK: 37139554

Help?

Vragen en technische ondersteuning

Hebt u ondersteuning nodig of een andere vraag? Gebruik ons supportformulier »
Uiteraard mag u ook bellen of een mail sturen naar [email protected].

Snelle vraag, afspraak maken of domeinregistratie?

Contactformulier

  Dit doen wij met de gegevens die u invult: Uw gegevens komen in ons algemene e-mailadres terecht en worden daar opgeslagen contact met u op te kunnen nemen (bijvoorbeeld als u een vraag stelt via het formulier). De gegevens worden maximaal een half jaar bewaard als u geen klant van ons bent. U wordt niet aan een mailinglist toegevoegd en wij verkopen uw gegevens uiteraard niet door aan derden.

  Advies

  VANIMEDIA kent de valkuilen en slimme ‘afkortingen’ voor een goede website of webwinkel. Wij delen deze informatie graag met u.

  Realisatie

  Websiteprojecten kunnen meestal geheel in eigen huis worden uitgevoerd. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten: besparing inkoop externe ‘kennis’.

  Meten is weten

  Hoe komen uw bezoekers op uw website en waar wordt het meeste op geklikt? dankzij Google Analytics weet u alles!

  Begeleiding

  VANIMEDIA kan uw websiteproject van A tot Z begeleiden. Uiteraard behoort goede communicatie- en samenwerking met derde partijen tot de mogelijkheden.

  SEO-optimalisatie

  Alle websites worden geleverd met de meest recente zoekmachine optimalisatie om snel opgepakt te worden door ‘Google & Co’.

  Technisch onderhoud

  Wij zorgen ervoor dat de techniek doet wat het moet doen, patchen, zorgen voor beveiliging en maken regelmatig back-ups van uw website.