Einde AvS-hosting… en nu?

Uw website draait bij AvS-hosting en AvS-hosting stopt ermee. Hierdoor komt uw website en e-mail per december te vervallen. Helaas kunnen wij uw huidige website niet overnemen… maar wij u kunnen u wel verder helpen!

Op deze pagina leest u welke oplossing wij u kunnen bieden! Heeft u vragen? Neem contact met ons op: 072-5817258

Voor klanten van AvS-hosting kunnen wij de huidige website ‘omzetten’ naar WordPress. WordPress is het meest gebruikte cms (beheersysteem) ter wereld: technisch volledig up-to-date en voldoende uitbreidmogelijkheden in de toekomst.

Even voorstellen…

Wij zijn VANIMEDIA, een klein & betrokken websitebureau in Bergen NH. We zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van websites in WordPress én webshops in Magento 2 en WooCommerce. We begeleiden en realiseren web-projecten voor ondernemers, regelen alles op technisch gebied en bieden één aanspreekpunt: snel schakelen en korte lijnen.

Website omzetten naar WordPress

Het woordje ‘omzetten’ is niet helemaal correct. U krijgt namelijk een volledig nieuwe website in WordPress. Wel nemen we de huidige inhoud over (als deze nog actueel is, hierover hebben we overleg) inclusief pagina namen, teksten, foto’s, et cetera. Uw website krijgt een restyling zodat deze weer voldoet aan de huidige ‘web standaarden’, fris oogt en weer jaren mee kan.

  • Frisse moderne uitstraling op basis van uw huidige website.
  • Goede fotoweergave (eenvoudig ‘swipen’ op mobiel).
  • Eenvoudig WordPress-beheersysteem
  • Responsive design: de website werkt uitstekend op elk apparaat: pc, mac, tablet én mobiel.

Wat kost dat?

De eenmalige investering bedraagt een symbolisch bedrag van € 404. Daarnaast zijn er periodieke terugkerende kosten van ca. € 40 per maand. De facturatie hiervan start één maand na oplevering en is inclusief:

Technisch onderhoud WordPress-website, € 22,50 per maand (info)
Domeinnaam, € 15 per jaar (info)
Hosting website, € 125 per jaar
SSL-beveiliging, € 65 per jaar (info)

Aan de slag!

Wij verwelkomen u graag als nieuwe klant. Wilt u uw website over laten zetten naar een goede WordPress-website en zoekt u één aanspreekpunt voor uw alles wat er met uw website te maken heeft? Neem gerust contact op via 072 58 172 58 en dan zetten we alles voor u in gang!

Met vriendelijke groet namens VANIMEDIA,

Robbin Ooijevaar

E-mail robbin@vanimedia.nl
Telefoon 0652619204

En mijn e-mail?

Bij ons hostingpakket ontvangt u kosteloos een of meerdere mailboxen. Instellingen, gebruikersnaam en wachtwoord en instructie ontvangt u van ons. Uiteraard kunnen wij op afstand assisteren met het instellen op uw computer. Wilt u uw huidige e-mail overzetten? Ook dat is mogelijk! Deze werkzaamheden kunnen we in overleg voor u uitvoeren.

Onze maildienst betreft een standaard IMAP-dienst. Dit houdt in dat uw mail op al uw kunt instellen en de inhoud van uw mailbox overlag hetzelfde is. Zoekt u geavanceerde functies zoals gedeelte agenda, cloudopslag van bestanden, et cetera dan kunt u overstappen naar Microsoft Office 365 of Google G Suite. Deze diensten leveren wij niet, maar we kunnen hier wel mee assisteren als dat nodig is.

Kleine lettertjes

Wij houden niet van kleine lettertjes, maar er zijn wel een paar dingen die u moet weten:

Op onze diensten zijn algemene voorwaarden– en een verwerkersovereenkomst van toepassing.
Periodieke kosten worden geïncasseerd via automatische incasso.
Facturatie periodieke kosten mogelijk per kwartaal, maand of jaar.
Uurtarief voor werkzaamheden € 72,40.
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.